Her i livet kan man ikke forvente konstant at være på toppen og i godt humør – og heldigvis for det. Livet går op og ned og det er i dalene, vi lærer en masse om livet og os selv. Når vi kommer op af dalen igen og er på toppen af bakken, kan vi føle taknemmelighed og glæde os over de gode ting i livet.
Nogle vil opleve, at man ryger ret langt ned i dalene, og det kan være rigtig svært at komme op igen. Har man mistanke om, at man er på vej ind i en moderat til svær depression, er det vigtigt at søge læge. I samarbejde med lægen, kan man finde frem til hvor fremtræden en depression er, og hvad man kan gøre for at få det bedre. Min vejledning kan ikke stå istedet for lægens anvisning, men supplere lægens anbefalinger.
Det er ikke altid, at medicin alene er vejen til at blive glad
For nogle er det ikke tilstrækkeligt at tale med sin læge, og det er ikke altid man føler, at medicin udelukkende er vejen til at få det bedre. Vi har alle noget med i rygsækken fra vores fortid, og vi vil komme ud for belastninger og traumer i livet. Det kan være en stor hjælp at tale om og få bearbejdet årsager til hvorfor, man kan have svært ved at komme op af en dal.
Vores psykiske tilstand hænger rigtig meget sammen med den kost vi spiser. Det er også vigtigt at være opmærksom på, om der er ubalancer i kroppen der kan bevirke, at vi ikke fordøjer og optager vigtige næringstoffer. Vi kan spise os til mange humørgivende næringsstoffer, som hjernen elsker.

Din livsstil, kostsammensætning samt vitamin- og mineralmangler kan være en overset årsag til nedtrykthed, modløshed og tristhed. Ubalancer i én eller flere af kroppens funktioner, tungmetalforgiftning, ustabilt blodsukker og overfølsomheder kan også være årsag til nedtrykthed og tristhed. Ubalancer i kroppen bevirker, at vi ikke optager næringstoffer, der er vigtige for at bla. kemien i hjernen fungerer.
Det er vigtigt at tage ansvar for sin egen sundhed og handle istedet for at lade sig behandle. Du skal tage aktiv del i at finde den rette vej for at DU kan blive glad igen. Det er hårdt arbejde, og ofte må man smide sig selv op på hesten igen. Det er ikke antallet for hvor mange gange, du falder af hesten, du skal tælle – det er de gange du kommer op igen, der er værd at holde tal på.
Længere nede på siden kan du uforpligtende kontakte mig, hvis du har spørgsmål og ønsker at vide mere.